Micropress nyomda, nyomda árak és álkalkulátor.
Digitális és ofszet nyomda.
Ofszet nyomda
nyomdavonal.hu
Micropress nyomda
Kik vagyunk?

A nyomdavonal.hu tulajdonosa és üzemeltetője a Micropress Digitális és Ofszet Nyomda Kft. Vállalkozásunk már 24 éve jelen van a piacon . Nyomdánk székhelye Miskolcon található.

A Micropress Kft. folyamatosan fejleszti technológiáját és irányítási rendszerét

Nyomdavonal.hu online-boltunk létrehozásával egykor főként regionálisan működő nyomdánk országszerte pozicionálta magát. Így ma már az ország egész területéről vannak megrendelőink.   A nyomdavonal.hu portálunk már több mint 3 éve kitünően működik melynek legfőbb mércéje az ügyfeleink pozitív visszajelzése.


Szolgáltatásunk.

A nyomtatási szolgáltatások széles palettáját nyújtjuk Önnek ofszet-, és digitális nyomtatás területén. Modern termelési környezetben egyesítjük egy tető alatt a nyomtatás előkészítést, nyomtatást, végfeldolgozást, és a kész termék elküldését valamint ügyfélkapcsolatok ápolását.

Nyomdánk termékpalettája többek között szórólapok, prospektusok, plakátok, brosúrák, névjegykártyák, levélpapírok, naptárak, valamint CD- és DVD-borítók. Online kalkulátorunk segítségével Önnek gyerekjáték egészen személyes termékét összeállítani. Azonnal megkapja az árat egyéni termékére, és néhány egérkattintással meg is rendelheti.

Egy optimalizált digitális workflow és a legújabb hálózati technika segítségével dolgozunk, ezért abban a helyzetben vagyunk, hogy magas minőségű termékeket rövid átfutási idő alatt tudjuk elkészíteni. Ön profitál ebből, mivel az elképzelt termékét kedvező költséggel, magas minőségben, és rövid átfutási idő alatt kezében tarthatja.

Az online boltunkban elérhető termékeinken felül ajánljuk még hagyományos értékesítésünkön keresztül egyéb nyomdai kiadványainkat (dossziék, címkék, könyvek, egyedi digitális anyagok).


Miért ajándékoz meg minket bizalmával?

Ha a nyomdavonal.hu-val való együttműködés mellett dönt, egy teljesítőképes és megbízható online-nyomdát nyer nyomtatandó anyagai elkészítésére. Teljesen mindegy, hogy szórólapokról, plakátokról, füzetekről, névjegykártyáról, levélpapírról, vagy egyéb termékről van szó - mindent kinyomtatunk saját nyomdánkban a legmodernebb gépekkel és első osztályú felszerelésünkkel. Képzett és lelkes kollégáink minden erejükkel támogatják Önt kívánságai realizálásában, és mindent megtesznek azért, hogy az Ön elképzeléseit egy magas minőségű termékbe ültessék át, és ezzel hozzájáruljanak az Ön sikeréhez.

Digitális és ofszet nyomda.
Ofszet nyomda
Digitális és ofszet nyomda.
Ofszet nyomda
Digitális és ofszet nyomda.
Ofszet nyomda
Digitális és ofszet nyomda.
Ofszet nyomda
Digitális és ofszet nyomda.
Ofszet nyomda
Cím:
Micropress Kft.
3434 Mályi,
Kistokaji út 5.

email: info@nyomdavonal.hu

Telefon: 46 / 562-000

Nyitva tartás: Hé - Pé: 08.00 - 16.30

Cégbírósági bejegyzés:
B.A.Z. Megyei Cégbíróság Cg 05-09-000100
Adószám: 10249213-2-05
Uniós adószám: HU10249213

Általános Üzleti Feltételek
Ügyfélinformáció